top of page
Zoeken

Heel Nederland Leest: Het verhaal van Wahhab Hassoo, een strijd voor hoop en gelijkwaardigheid


Op vrijdagavond 3 november, een avond die belooft te inspireren en bewustzijn te vergroten, deelt Wahhab Hassoo zijn aangrijpende verhaal in de Bieb in Bergen op Zoom, West Brabant. Zijn woorden belichten niet alleen het belang van compassie en solidariteit, maar dienen als een oproep tot actie voor ons allemaal.

"Vrijdagavond 3 november deelt social influencer, rolmodel en mede-oprichter van Stichting Nederland Helpt Yezidi's Wahhab Hassoo zijn verhaal bij de Bieb in Bergen op Zoom" aldus Moniques Nefs van Bibliotheek West Brabant.

Wahhab is gevlucht uit Irak en was 17 jaar toen hij naar Nederland kwam. Inmiddels heeft hij een masterstudie afgerond en een eigen stichting opgericht om vluchtelingen te helpen.

Met zijn levensverhaal wil hij jongeren en mesen met een migratieachtergrond inspireren en motiveren om hun dromen na te jagen en in zichzelf te blijven geloven.

Wahhab is mensenrechtenactivist en streeft naar een democratische rechtsstaat, waarin iedereen gelijkwaardig is. Wees eens eerlijk, wie wil dat nou niet? Voeg je bij ons op deze bijzondere avond en laat je inspireren door het verhaal van Wahhab Hassoo, een verhaal dat een brug slaat tussen hoop en daadkracht. Samen kunnen we een verschil maken.

Je hoeft je alleen maar even aan te melden via onderstaande link, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Aanmeld link https://bibliotheekwb.op-shop.nl/5285/heel-nederland-leest-social-influencer-wahhab-hassoo/03-11-2023Opmerkingen


bottom of page